עוגיות לוז וקרם חמאה
לעוגיות :
חצי כפית אבקת אפייה וטיפה סודה
1 כוס אגוזי לוז טחון
1 ביצה
2 כפיות קקאו
רבע כוס ממתיק טחון (אריתריטול או ממתיק רצוי)
50 גרם חמאה בטמ' החדר
לערבב הכל יחד טוב טוב למרקם אחיד להעביר לשקית זילוף או בכפית לייצור עיגולים ולשטח
(להכניס לתנור 180 מעלות לאפות בין 12-16 ד' (לעקוב ולבדוק לכל אחד תנור שונה זמני אפייה יכולים להשתנות)
לקרם עוגיות:
50 גרם חמאה בטמ' החדר בלבד
כפית קקאו
רבע כוס ממתיק
להכין מראש את הקרם ולהניח בצד
לאחר הקירור להכין להכין עוגיית סנדוויץ