קינואה ועדשים כתומות
מתכון טעים במיוחד וקל להכנה של קינואה ועדשים כתומות
השילוב של הקינואה והעדשים מספק לנו חלבון מלא ואיכותי
הרכיבים:
3/4 כוס קינואה
1/2 כוס עדשים כתומות
בצל בינוני חתוך לקוביות
1-2 שיני שום כתושות
עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
רסק עגבניות קטן
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כמון
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה:
1.להשרות את הקינואה והעדשים במים כחצי שעה ולסנן
2. לטגן את הבצל והשום במעט שמן עד להזהבה
3. להוסיף את כל שאר המצרכים, לכסות במים רותחים,
להרתיח ולהנמיך את האש
4. להמשיך לבשל עד שרוב המים מתאדים כחצי שעה עד שהכל רך