מרק עלי סלק
מרכיבים:
צרור עלי סלק שטופים היטב וחתוכים לרצועות
בצל בינוני חתוך לפרוסות/קוביות
שלושה שיני שום פרוסות
מלח הימלאיה
חצי כפית כורכום
חצי כפית גרגרי כוזברה טחונים ,לא חייב אבל מוסיף טעם וריח נהדר לכדורים ,בשר בקר איכותי 200 גרם, אבקת שום, מלח הימלאיה ופלפל שחור .
הוראות הכנה:
להרתיח מים לאחר מכן להוסיף את הכדורי הבשר ולבשל 10 דקות , להוסיף בצל ושום ותבלינים לערבב היטב ולהוסיף את עלי הסלק , לבשל 30 דקות והמרק מוכן .